GÅRDAR &
UTFLYKTER

På denna sida delar vi gärna med oss bra länkar till gårdsbutiker, mysiga fik, familjeutflykter och var man kan bo i Skåne.

Gårdsbutiker i Skåne

www.gardsbutiker-skane.se

Mysiga fik i Skåne

Skåne är omtalat för sina många fikaställen. Mysiga café, kaffestugor, moderna stadsfik och gårdskaféer på landet. Slå dig ner, lyssna på sorlet och välj bland dagens hembakta.
www.visitskane.com/artikel/mysiga-fik-i-skane

Familjeutflykter i Skåne

Här serveras ett urval av barn- och familjevänliga kulinariska utflyktsmål, certifierade enligt Barnens Bästa Bords kriterier. Mat för barn, med personal gillar barn och som erbjuder roliga aktiviteter för barnen medan de väntar på maten. För övriga besöksmål som gårdsbutiker och caféer har ett urval gjorts av Smaka på Skåne i samarbete med Barnens Bästa Bord. De är alla familjevänliga besöksmål där barn kan lära sig om var maten de äter kommer ifrån. Restaurangerna är även godkända av en lokal barnpatrull.
www.visitskane.com/artikel/valsmakande-familjeutflykter-i-skane

Stuguthyrning i Skåne

Stuguthyrning med tusentals stugor, hus och lägenheter att hyra direkt av ägarna – utan dyra stugförmedlingsarvoden! Att hyra en stuga är enkelt – använd någon av sökfunktionen och kontakta sedan ägaren direkt för frågor/bokning.
www.stugknuten.com

Bo på lantgård i Skåne

Upplev ett levande lantbruk, närhet till naturen och lugnet på landet utan att göra avkall på bekvämligheten. Äventyret väntar alldeles runt husknuten – upptäcktsfärder i skogen, cykelturer, kanotpaddling eller en fisketur i gryningen. För barnen blir lantbrukets vardag spännande och ett speciellt minne. Välkommen till Bo på Lantgårds 50-tal gårdar i Skåne.
www.bopalantgardskane.se